Post by poslinkbookfiga on Feb 11, 2022 6:39:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Гра була дивовижною, але чому всі предмети повинні відкриватися без грошей
я просто знаю, що ця гра буде дуже погана, тому що я не можу навчитися бути Bellrina так само, як гра, тому я даю цій грі 3 зірки ★ ★ ★ так що до побачення ✋
Це хороша гра, але всі речі заблоковані, і я витрачаю свої гроші, купуючи вгору і вниз
Це дуже гарна гра
Ця гра дуже весела, але під час ПЕРШОГО виступу я постійно чув, як хтось шепотів щось на кшталт «натисни це», але це було моторошно. Я також ненавиджу, що вам потрібно розблокувати купу речей
Я думаю, що ця гра ідеально підходить для дівчаток від 7 до 10 років, а також якщо ви любите музичну моду та танці
Мені дуже подобається, що є місця, які зачинені, і це не так весело...
хороша гра для багатьох оголошень, тому я рекомендую її всім pepol
Гра така гарна.💛💜💛💛💜💜💜💛 Мені дуже подобається ця гра. Я також балетний танцюрист. ми дуже любимо цю гру. 💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜
Я ЛЮБЛЮ ЦЕ, тому що в ньому є багато доповнень, я просто хочу сказати, що мені набридло, що інші люди кажуть багатьом додаванням, просто отримуйте інші, і ви знаєте, що я дуже люблю додавання, і ви знаєте, що додавання – це моя улюблена річ у світі, і вони веселі та ти знаєш, коли я граю у свою гру, я прикидаюся, що я доданий, і ця гра найкраща, тому що багато дивовижних аксесуарів і інше, що я хочу сказати, мені набридло, що інші люди говорять бла-бла-бла...фотобудка заблоковано, а також клініку просто переберіть це до 💛💚
Pretty Ballerina Dancer Fritidsspill vtk
Pretty Ballerina Dancer Thông thường inq
Круто! Але є деякі недоліки. Виробники будь-ласка щоб так, щоб усе було відкрите, тому три зірок. А так класс!
Деякі красуні замкнені, як лікарня тощо. Будь ласка, не просіть грошей, тому що в цю гру в основному грають діти. Тому, будь ласка, не просіть грошей. Будь ласка, це скромне прохання.
Я буду. Дайте. Тільки. Два 🌟
Ми з Oasome також кажемо, що всі згустки вільні. Коли я граю в гру, вона така брудна, усі рівні заблоковані, будь ласка, розблокуйте всі рівні, будь ласка, запитайте та надішліть відповідь.
Два чер те що там більше кількості речей за гроші тому два
Дуже погана гра Мені подобається отримувати більше суконь і магазинів, але ці речі відкриваються за гроші ☹☹☹☹☹
Має бути схожий на конкурс, що той, кому вдасться посісти перше місце, зможе вибрати дві локації та кілька суконь на свій вибір із заблокованих 🔐 варіантів👍🏾👍🏾, сподіваюся, ви врахуєте моє прохання
гра цікава!!! але чому так багато закритого. Наприклад! госпіталь, але я ставлю чотири зірочки!!!!🐈🐈🐈
Це добре, але потрібно ціла вічність, щоб щось відкрити
Pretty Ballerina Dancer कैज़ुअल गेम cnl
клас 4 зірки тому що не все відкрито
Більшість речей (стиль одягу, зачіски тощо) заблоковані, вони просять реальні 💵 гроші, щоб 🔓розблокувати їх. Забагато реклами та спа🧖♀️💆 , лікарні🏥 тощо заблоковано🔒. У ресторані 🍴 є лише п’ять речей. А танцювальні 💃 стилі заблоковані🔒. І нудно. Він складається з багатьох MBS. Якщо ви не знаєте, що таке MB th, це річ, яка займає занадто багато місця, тому ви не можете завантажити навіть 2✌ нових 🆕 ігор. Якщо він має 104 MBS, ви не можете завантажити додаток 109 MBS. Будь ласка не завантажуйте цю гру. Забагато MBS & ADS.
Мені подобається ця гра, тому що ти можеш змінитися, ти можеш ходити на змагання і коли ти можеш робити що завгодно, але мені це так подобається, що навіть мишка втече, коли я скажу тобі, що мені подобається ця гра, і я просто хочу сказати людям, які створили цю гру, що вони дуже розумніші, розумніші, що, як і я, я отримую прямі оцінки, але я просто не можу вийти з ігор, ви знаєте, що мені подобається ця гра, дякую
Я ненавиджу цю гру, коли я завантажив її, вона не показувала персонажу лише одяг та коштовності, ніби вона була невидима, я видаляю цю гру тепер я не можу повірити, що витратив свої дані даремно 😤😠😠😠😤😠😠😠😤 😠😠😠
Гарна гра, але зависай, коли одяг змінюється.
Елементи управління жахливі, половина речей заблокована і як вони показують першу сторінку, це не так. Але все нормально
Я удалила УСЕ ЩО МОНА , а воно пише, що припинило роботу!
Ця гра чудова і дивовижна. Ця гра схожа на гру для дівчат торгового центру
це дивовижно І ДУЖЕ КРУТО. У ньому ТАКОЖ БАГАТО КРЕАТИВНОСТІ. АЛЕ... ЦЕ НЕ ВІДЗВАЄ ВАМ ЙТИ В КЛІНІКУ АБО ФОТОСЕСІЮ З ВАШОЮ БАЛЕРИНОЙ. ЦЕ НЕ НАЙКРАЩА ГРА, АЛЕ НЕ Жахлива. Я ПРОСТО ХОТІВ ДОПОВІСТИ ГРІ, ЩОБ ВОНИ МОГЛИ ВНЕСТИ ПАРА ЗМІН. ЗВІТ ЗВІТ, Я НЕ намагаюся змусити когось НЕНАВИДИТИ ГРУ АБО НЕ БАЧИТИ В ЇЇ ГРАТИ, А МОЖЕ БЕ, ТОМУ, ЧОМУ ГРА ЧИВОВІДНА, І Я МАЮ НЕЇ ПРЯМУ П’ЯТЬ МІСЯЦІВ, і це єдина ГРА, У Я ГРАЮ ТІЛЬКИ З 25 М. ГРАМ ПЛАНШЕТ.
Я ставлю лише 1 зірку, тому що є більше товарів, магазинів тощо... заблоковано 👎👎😒😒
мені це не сподобалося
Мені це подобається, це дуже весело і багато речей, які ми можемо зробити, але... Одного разу він продовжує висмикувати замок, потім він відкривається і виходить, як гроші до лікарні та гроші, як оплата, тому я вирішив видалити його
Фуфло майже все позакривано платя лакації ... А сама гра надуїсть вам через тиждень!!!!
Дуже хороша гра, але якщо додати більше плаття музики, їжа буде дуже 😊 приємно
Ккккккллллллааааасссссс
Pretty Ballerina Dancer કેઝ્યુઅલ kqgn
Майже все потрібно купувати. Найгірший додаток
Чому більшість предметів у грі не безкоштовні?. Практично за все доведеться платити реальними готівкою.
Гра прикольная И я гимнастка 😘😘😘😄🎊🎊😋👟
Дивовижна гра, але може бути кращою, якщо в одній рекламі. всі статті будуть розблоковані. Інакше ввввввввввввввв добре
Мені подобається цей додаток, тому що в нього приємно грати, грати і грати🙄
Ця гра дуже гарна. Так, у ньому занадто багато реклами, але ви можете завантажити його, якщо у вас є вільний час. 👌👌
Гарна гра, але багато покупок
Це моя улюблена гра. Тому що є моя улюблена Балерина. Балерина танцює, їсть, переодягається, а балерина тренується. Я люблю цю гру.
Я думаю, що в цю гру дуже добре грати, тому що, коли хтось грає в неї, він/вона може отримати роботу через неї
Ця гра дуже хороша, тому що в ній є багато варіантів, і її музика дуже гарна, а лялька така гарна. Її сукню заблоковано, але ми дали грі 700 рупій, тоді все буде розблоковано. Ми можемо дати ляльці гарне ім'я, моєї ляльки звуть Катрін, і тому в цій грі є більше фантастичних подарунків, коли почнеш писати, тоді вона ніколи не закінчиться.😘😘😘😘😍😍😍😍. Тим, хто працював над цим, я дав багато дякую цій команді.😇😇😇😇
Дуже чудова гра, але деякі елементи не відкриті
Напишіть це під трьома іграми хлопніть три раза під подушкою айфон
Linda Bailarina Danzarina Casual jls
Мені дуже подобається ця гра, нарікань немає, але є багато доповнень
Sonic Runners Adventure game Phiêu lưu oqs
це дуже гарна гра, але деякі рівні не розблокуються і навіть не розблокуються