Post by poslinkbookfiga on Feb 11, 2022 6:36:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
המון באגים, במקום הכל נחמד מאוד.. 🙏 הרבה תיקים אבל משחק טוב.
יש פעמים שאתה לא יכול לגרור את האוכל ללקוח. זה לוקח זמן והלקוח פשוט יעזוב. ומתישהו זה גם נתקע.
אני אוהב את המשחק הזה ומחכה לחלק 2. בבקשה תמהרו. לא יכול לחכות. כל הזמן הפעל מחדש מעצבן בבקשה לתקן את זה ולא יכול להשלים dds עבור אבני חן. אני לא יכול לפתוח את זה עכשיו אחרי ששיחקתי מסעדה 4. התקן אותו מחדש הרבה פעמים אבל זה לא עבד. אני לא יכול לשכב יותר. בבקשה תתקן את זה.
בסך הכל המשחק כיף, אבל השיווק המוקפץ כדי להוציא כסף במשחק והפרסומות פשוט מעצבנים. לא כל כך ידידותי לקוצר ראייה.
המשחק כיף...אבל הם באמת צריכים להחזיר את אוטובוס המסיבה כדי שנוכל להשיג אבני חן כדי לשדרג את כל הדברים שלך. כל כך קשה לבנות אבני חן כשאתה מקבל רק 1 בחינם כשאתה צופה בסרטון כל 3 שעות. ניסיתי להרוויח את אבני החן בחינם על ידי הורדת משחקים אחרים ומשחק לרמה מסוימת ומעולם לא קיבלתי אותם לאחר שהמשימה בוצעה. עדיין צריך לפתור כמה באגים אני מניח
זה מאוד מאוד משחק. אני אוהב את סוגי המשחקים האלה והמשחק הזה הוא הרבה יותר קל למצוא מטבעות ומשחקים עבור מיקום יקר יותר.
אני עדיין מנסה ללחוץ על כפתור ההפעלה כדי באמת להיכנס למשחק... הוסר/מותקן פי 2 ועדיין לא עבר את מסך כפתור ה-PLAY. משהו על אי יכולת להשיג משאבים או משהו כזה... Strike 2, אתה בחוץ...לא להוט לתת לו הזדמנות שלישית להפציץ.
Food Truck Chef™ Cooking Games Dažādas spēles hjh
הימים האחרונים קפואים, לוקח עידנים לטעון, ממשיך לכבות את כל המשחק. מְעַצבֵּן!!! ואיטי מדי, לכן האוכל נשרף. במיוחד כשאני על הבמה האחרונה. צריך שלבים חדשים אחרי!
בהחלט נראה שמשתלם לנצח. נהגתי לשחק את זה הרבה אז היום הורדתי מחדש. תהיה לי רמה מושלמת אבל אצטרך להשתמש באבני חן כדי לקבל 3 כוכבים 🙄 נסה כמה שיותר, שחק שוב רמות כדי לחסוך כסף אבל בקושי עושה הבדל בהתקדמות שלך כשאתה סוף סוף משדרג פריטים ומרכיבים
זה ממש חבל שהעדכון האחרון שינה את מערכת החן והפך אותה להדוקה יותר, מה שגורם לך יותר לשלם כסף אמיתי עבור אבני חן. שיחקתי במשחק הזה כל כך הרבה זמן ומאוד נהניתי ממנו כי הוא לא היה כמו האחרים. למה כל המשחקים הולכים ככה 😞
זה הרבה זמן לשחק, אתה מבזבז את הזמן שלך על משחק וכל כך קשה להשיג פנינה לשלב הבא!, אתה צריך לשלם או לחכות הרבה זמן... אבל זה כיף לשחק בבקשה! לשנות לזמן קצר לשחק....
נהניתי מזה. שיחקתי את זה קודם בטאבלט שלי אבל כשאני מנסה להתקין בטלפון הסלולרי שלי אני לא יכול לאחזר את המשחקים השמורים שלי. בבקשה תעזרו לאחזר את המשחק השמור הקודם שלי. תודה
אז כל 5 פעימות רמות, אתה אמור לקבל אבני חן ומטבעות בחינם. לא קיבלתי אף אחד מהם. המשחק מהנה, אבל אני לא מבזבז את הכסף שלי כדי לשדרג פריטים. כמו כן, המשחק מפגר כאשר אתה מנסה לגרור פריט לצלחת או ללקוח.
משחק נחמד מאוד אבל אי אפשר להתקדם בלי אבני חן. צריך עוד ועוד אבני חן כדי לשדרג פריטים. הרמה הראשונה הייתה בסדר, אך לאחר פתיחת הרמה הבאה, כמות אבני החן הדרושה לשדרוגים בסיסיים כמעט משלשת. אותו תרחיש עם כל כך הרבה מהמשחקים האלה. הוסר.
המשחק הזה ממש מעולה 👍 אני אוהב אותו, ודרך אגב, הורדתי את זה קודם ועליתי לרמה 34 ואז פתחתי את רחוב BBQ אבל היסח דעתי.. אז מחקתי אותו והורדתי אותו שוב! ועכשיו אני בדרגה 8. משחק נחמד! ממליץ על זה!!!
משחק סופר מהנה, אבל אתה באמת חושב שאני הולך לשלם ממש כדי לשחק במשחק "חינם"? לאחר השכונה הראשונה יש לשלם כדי לפתוח כל שכונה נוספת. זה לא קשה.
💎سلوى וזה جنى💖
אני אוהב את זה. הם עוזרים צעד אחר צעד למתחילים כמוני. בנוסף, אני מרגיש שזה שלי והאחריות שלי להפוך את משאית האוכל לאטרקטיבית ובעלת ביקוש גבוה לכוכבים.
ניסיתי לקנות את החן פעמיים אבל זה לא עבר והאשראי שלי נחתך. קיבלתי אימייל מחנות Google Play לפיה לא יהיה החזר כספי. זה יהיה נהדר אם ההחזר בצורה של אבני חן או מטבעות. או שיש פתרונות לבעיה הזו? למישהו יש את אותה בעיה? תודה
יש לך יותר מדי מודעות בשביל הגרפיקה הבסיסית שלך, מודעת Spotify האחת שלך לא תיעלם. חיכיתי עד 5 דקות עם אות נהדר רגיל, ניסיתי לחכות 5 דקות עם wifi מעולה - זה לא החיבור שלי. אני צריך לצאת מהאפליקציה ולהיכנס מיד בחזרה. בהתחלה יהיו המודעות שלו אשר יהיו. עם זאת הייתי ברמה 16 כשהייתה לי אותה מודעת ספוטיפיי בדיוק אחרי 8 רמות. אז מחקתי את המשחק.
יותר מדי באגים וצריכים דרך טובה יותר להרוויח אבני חן מבלי לקנות אותם! אחרת אני נהנה לשחק כשזה לא ממשיך להעיף אותי החוצה.
הימנע מהמשחק הזה. אני אסיר את ההתקנה. משחק ותפיסה מהנים, אך נכשלים כמעט בכל עניין אחר. ראשית, זהו משחק של תשלום כדי לשחק, אם כי תוכל לשחק בהתחלה בחינם. אתה תעבור ישר לאורך שתי המסעדות הראשונות (40 רמות כל אחת) עם הזדמנויות לשחק מחדש רמות עבור נקודות נוספות. ליד מסעדה 3, תחנת החלל, תצליחו רק באמצע הדרך עד שאי אפשר להתקדם בלי לרכוש אבני חן. אבני חן הן לא ערך טוב. אתה יכול בקלות להוציא $20 דולר לשבוע רק כדי להיות מסוגל להתקדם רמות כדי להמשיך לשחק. בנוסף, הפקדים איומים. זה מאוד קשה לתפוס פריטי מזון. אתה צריך לחזור על אותה פקודה 2 או 3 פעמים כדי לתפוס את האוכל. זה מבאס את הזמן שלך ובאמת מקשה על השלמת רמות. הגרפיקה מאוד מיושנת, מה שבדרך כלל לא יפריע לי, אבל עם כל הבעיות האחרות זה בהחלט לא יתרון. אם אתה מתכוון להוציא סכום נכבד של כסף על משחקים, זה לא המשחק לעשות את זה.
הצג מחדש את תכונת אוטובוס המפלגה. האפשרות החדשה בקושי מאפשרת לך להרוויח 3-4 אבני חן ביום שאינן מספיקות כלל. בנוסף איזו תקלה טכנית מנעה ממני אפילו לנסות את המשימות היומיומיות של אתמול. הטיימר נעצר לאחר השלמת המשימה הראשונה ולא נתן לי לעשות יותר. אנא תקן את הבעיות הללו. עריכה: גם לתכונת החיפוש היומית יש הרבה יותר מדי תקלות. זה ממשיך להתרענן עוד לפני שיש לי את ההזדמנות לראות את הקווסטים. אנא תקן את זה.
אז... באמת נהניתי מהמשחק. הרמות מאתגרות יחסית, פריטים לא מטורפים מדי (אני מתחיל לדאוג איך לשעבר הם יהיו בהמשך הקו), ואין פרסומות כל הזמן דוחפות לי בפרצוף בין הרמות! עם זאת, אני מלוח על אירוע הסופר שף, שנעלם לי לחלוטין מהמפה בפעם הראשונה שהלכתי להשיג לו עוד כרטיסים. ויומיים לאחר מכן, הם שלחו לי את הודעת התודה על ההשתתפות. מה. היהלומים שלי!!!
משחק ממש כיף! שעובר זמן
קודם צריך לתקן את זה רוצה לתת לי להגיע לרמה. זה נפסק לפני שהטיימר נגמר. זה משחק נהדר שהוא צריך לתת לך לשמור את המטבעות שהוא ייקח את המטבעות על הדלפק משם כשהטיימר יגמר.
שדרוג אחרון אסון. שדרוגים לא עבדו, ואבדו מטבעות ואבני חן. הטלפון ממשיך לצלצל ואומר שקיבלתי שדרוג, אבל נאדה. מאוד מעצבן! כל הבעיות מאז העדכון האחרון, זה צריך מיון, או המשחק יימחק.
אל תתקין את המשחק הזה! זה התחיל טוב אבל אז הגיע למקום שלא ניתן לשחק בו ועכשיו לא עובד בכלל. הם לא תיקנו שום באג וזה עדיין חג המולד במשחק. כולם חוץ מזה נטשו את זה. תתלונן וכל מה שהם אומרים זה להתקין מחדש שלא עושה כלום. POS! הייתי גבוה מאוד ולבסוף נאלצתי למחוק אותו מהמכשירים שלי היום.
המשחק הזה יכול להיות מהנה, אבל הוא מטעה. כל התחום הראשון גורם לך לחשוב שאתה יכול לשחק בזה בלי להשקיע הרבה כסף, אבל ברגע שאתה עובר לשלב הבא זה מאוד ברור שאתה צריך לרכוש אבני חן אם אתה רוצה להמשיך הרבה לתוך המשחק. אתגרים מיוחדים הם גם רק גימיק כדי לגרום לך להוציא יותר מכיוון שאתה צריך הרבה יותר שדרוגים (ולכן מטבעות ואבני חן) כדי להשתתף שבסופו של דבר עולים יותר מהפרס. משחק מהנה אם יש לך $ לזרוק.
נשמר בספרייה עד שההשקעה הכספית הנדרשת באבני חן תהיה זמינה. בלי לרכוש אבני חן, זה מתסכל. יותר הזדמנויות חינמיות לאבני חן במשחק יהיו שיפור קריטי. אחרת זה משחק נחמד לשחק בו.
אני מחפשת משחק ולא מוצאת
Blown Away: First Try Arcade upe
אני אוהב את המשחק הזה. אני בשלב הברביקיו וקשה מאוד להניח את הפריטים על הצלחת מה שגורם לי להשתחרר!! לפעמים זה בלתי אפשרי להניח פריטים על הצלחת ואני אצטרך להתחיל את המשחק מחדש! אני אתן למשחק הזה 2 כוכבים עד שהבעיה הזו תתוקן!
משחק כיפי! יהיה חמישה כוכבים, אבל היו לי בעיות עם מתן פרסים בחינם והיום המשחק תקוע כל היום. הצלחתי לשחק בלי לרכוש מטבעות או תכשיטים, אז אוהב את המשחק. רק רוצה שזה יעבוד באופן עקבי. היה חמישה כוכבים, אבל ירד לשלושה בגלל בעיות. עכשיו, כוכב אחד כי אין תגובה או תמיכה אחרי חמש אימיילים. המשחק טוב, אבל קשה לשחק כשאתה מאבד מטבעות ואבני חן. אפילו קשה יותר כשאף אחד לא מוכן לעזור לך או לתקן את זה.